Hvordan bruges en biopejs

Når der mangler levende ild i et allergiramt hjem, er der kun en rigtig kilde, at bruge til dette. Det er en biopejs, der leveres i et lukket system, så der hverken er problemer med sod, lyd eller allergifremmende partikler. Derfor vil en biopejs, være det helt rigtige at bruge til ovenstående ting.

En biopejs, kan fås i mange forskellige udgaver, både væghængt, stående på gulvet og som indbygget pejs i væggen. De er designmæssigt flotte pejse, der kan stå i ethvert hjem og selvfølgelig kan de også bruges i lejligheder, hvor der ikke er mulighed for skorsten.

En biopejs kan bruges som både primær og sekundær varmekilde.

Det betyder den kan bruges som ren hyggeopvarmning, hvis det er man ønsker.

Med en biopejs, får du derfor en varmekilde, der kan være rigtig god til mange former for brug. Det er derfor en god idé at vælge den, du mener passer bedst ind i din indretning. Ved at gøre det, vil du få meget større glæde af din biopejs og derfor vil i alle derhjemme kunne nyde de levende flammer i de mørke aftenstunder.

Det er også muligt at få biopejse til udendørs brug, det kan være med til at forlænge aftenhyggen på terassen. I stedet for at sidde udenfor til kl. 22 en sommeraften, kan aftenen forlænges med flere timer og de levende flammer kan nydes i aften- og nattens mulm og mørke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *